Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs het kleinste ongeluk kan vervelende gevolgen hebben, een deuk in de auto is zo gemaakt. Deuken in de auto die niet worden verholpen, kunnen uiteindelijk nog grotere gevolgen hebben zoals roest. Daarom is het belangrijk om een auto uit te laten deuken. Gelukkig kunnen de schadeherstellers van Car Masters Deventer uw auto uitdeuken zonder hem te spuiten.

Waarom is een auto uitdeuken belangrijk?

Een deuk in de auto trekt al snel de aandacht. Hoe mooi uw auto ook is, een deuk leidt al snel af van de rest van de auto. Wanneer een deuk niet wordt uitgedeukt, kan er roest ontstaan. Roest die steeds verder ‘vreet’, kan de auto onherstelbaar beschadigen.
Onbewust speelt er ook een psychologisch effect mee. de eerste deuk wordt vaak het ergst gevonden, maar als er toch al één in een auto zit worden men steeds laconieker. Daardoor kunnen er steeds meer deuken in auto’s ontstaan.

Wat kost een deukje?

Vaak wordt gedacht dat uitdeuken een dure en tijdrovende bezigheid is. Gelukkig is dat niet altijd waar. Hoe lang het duurt en wat het kost, is afhankelijk van de grootte van de deuk. De schadeherstellers van Car Masters Deventer kunnen uw auto uitdeuken zonder spuiten. We verwijderen kleine deuken van binnenuit zonder dat we hoeven te plamuren of te spuiten.

Voordelen van uitdeuken zonder spuiten

  1. Geen plamuur- en spuitwerk.
  2. Gemiddeld 50 tot 75% goedkoper dan spuiten en plamuren.
  3. Snel proces, zodat u uw auto niet lang kwijt bent. Vaak klaar terwijl u wacht.

Wilt u uw auto laten uitdeuken? Maak een afspraak of vraag om een vrijblijvende prijsopgave.

Laat uw auto vakkundig repareren door Carmasters Deventer

Het gebeurt nog wel eens dat consumenten zelf proberen hun auto van binnenuit uit te deuken. Zonder de juiste kennis en materialen kan het probleem helaas juist groter worden. Vooral diepe deuken vragen om een deskundige en duurzame aanpak. Gelukkig hebben wij veel ervaring in auto’s uitdeuken zonder spuiten. Dankzij de juiste ervaring en het juiste gereedschap kunnen wij uw auto snel uitdeuken – soms zelfs zo snel dat u uw auto direct weer kunt meenemen.

Wilt u een deuk in uw auto verwijderen? Neem dan contact op voor uitgebreid advies en een schatting van de kosten. Onze vakbekwame autoherstellers bieden u graag een oplossing op maat.