Met vele jaren ervaring is Car Masters specialist op het gebied van autoschadeherstel in Deventer. Wij voeren de reparatie ten allen tijde snel en vakkundig uit en stellen een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. Uw auto is bij ons in goede handen!!

Een ongeluk zit in een kleine hoek en komt altijd ongelegen. U kunt op ons rekenen op het moment dat u ons het hardst nodig heeft. Hierbij maakt het niet uit of het om kleine krasjes en deukjes of een fikse aanrijding gaat. Naast een auto uitdeuken kunnen we namelijk ook lakschade herstellen. Net als een FOCWA-bedrijf geven we u bovendien 4 jaar garantie op het autoschadeherstel en levenslang garantie op de lak.

Nadat u een afspraak heeft gemaakt, gaan we met het volgende aan de slag:

Onze medewerkers kunnen indien gewenst de schade direct melden bij uw verzekering en vragen afhankelijk van het schadebedrag en de oorzaak een expert aan. Daarbij kunnen ze een schadecalculatie van de schade maken.

De specialisten maken ruimte voor het herstel- en spuitwerk door de nodige onderdelen te demonteren.

Plaatwerkers vervangen of herstellen de metalen of aluminium delen van uw auto. Zo brengen ze uw auto weer in originele vorm.

Na het uitdeuken of het plaatsen van nieuwe onderdelen maken we de auto klaar voor het spuitwerk. We schuren, brengen grondlagen aan en plakken het voertuig waar nodig af.

Wij kunnen met een spectrometer de kleur van uw auto opmeten. Zo kunnen we de kleur van uw auto exact creëren. Deze brengen we in een spuitcabine aan en spuiten eventueel delen uit zodat u geen kleurverschil ziet.

Na het verwijderen van het afplakpapier plaatsen onze monteurs de gedemonteerde onderdelen en eventuele nieuwe onderdelen.

Zowel van binnen als van buiten reinigen we uw auto.

Onze eindcontroleurs lopen de herstelde schade nog een keer na. Hierdoor kunnen we onze kwaliteit waarborgen.

Uitstekende service

Een groot voordeel van ons inschakelen voor uw autoschadeherstel is dat wij het gehele plaatje van A tot Z voor u regelen. We helpen bij het invullen van de schadeformulieren en stellen het schadebedrag voor u vast. Daarnaast nemen we de afhandeling met uw verzekering of leasemaatschappij op ons. Wilt u ons uw autoschade laten herstellen? Dan kunt u onze garage bellen of een WhatsApp bericht sturen naar 0570-630146. Houd onze Facebook-pagina goed in de gaten. We hebben namelijk regelmatig deukjesdagen met leuke activiteiten en kortingen.

Heeft u nog vragen over ons autoschadeherstel? Kijk dan eerste bij onze veel gestelde vragen of stel een vraag via het contactformulier. We staan u met plezier te woord.