Wilt u bij een nieuwbouwproject de deuren laten spuiten? Of wilt u de oneffenheden wegwerken van beschadigde binnendeuren? In beide gevallen kunt u bij ons terecht. Ons personeel helpt u graag met het overspuiten van uw deuren.

Verschillende kleuren

Voor elke stijl en elk type deur kunt u bij ons terecht, maar ook voor elke kleur. We bieden zelfs metallic kleuren zoals brons en koper aan.

Krasbestendige lak

Het is mogelijk om de binnendeuren te laten spuiten met een krasbestendige lak. Hierdoor komen er minder snel krassen op de binnendeuren en blijven de binnendeuren dus langer mooi.

Bij ons kunt u voor elke stijl en elk type deur terecht en ook voor metallic kleuren zoals brons en koper. Wij kunnen elke klant snel en vakkundig helpen met het wegwerken van oneffenheden bij beschadigde deuren of het overspuiten van binnendeuren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Voordelen van spuiten

Als u beschadigde deuren heeft, kunt u natuurlijk ook nieuwe binnendeuren aanschaffen. Toch kunt u beter in de meeste gevallen de oneffenheden wegwerken door de deuren te laten spuiten. Heeft u mooie deuren gevonden voor een nieuwbouwproject, maar hebben ze niet de juiste kleur? Dan kunt u de binnendeuren laten overspuiten. Spuiten is gladder en mooier dan schilderen, waardoor de deuren er dus veel mooier uit komen te zien.