Auto spuiten bij schade

Autoschade herstellen is ons vak en een auto spuiten is daar een belangrijk onderdeel van. Het repareren van schade, of het nu om een klein plekje gaat of een flinke beschadiging, is pas echt af als de lak er weer mooi op zit. De professionals van Car Masters Deventer zorgen dat de schade zo weggewerkt wordt, dat het niet meer zichtbaar is waar deze zat. Voor het beste resultaat werken we samen met grote lakfabrikanten. De lak wordt aangebracht in een hightech spuitcabine. Na het aanbrengen moet de lak drogen en als het is uitgehard, dan wordt u auto nog even netjes gewassen. Zo kunt u weer stralend op weg.

We werken alleen met vakmensen, die voor een mooi resultaat gaan tegen een scherpe prijs. Heeft u lakschade en wilt u een deel van uw auto laten spuiten? Neem contact op en ontvang een vrijblijvende prijsopgaaf.

Auto spuiten met spotrepair

Bij kleinere beschadigingen, volstaat een zeer plaatselijke aanpak. Spotrepair is de modernste techniek als het gaat om schadeherstel. Krassen en steenslag worden snel gerepareerd zonder dat het gehele auto-onderdeel overgespoten moet worden. Dit is dé perfecte oplossing voor kleinere beschadigingen.