Lakschade aan auto

Lelijke krassen, steenslag of andere lakschade, iedere auto-eigenaar krijgt er weleens mee te maken. Behandeling is noodzakelijk, want lakschade kan tot roestplekken en uiteindelijk tot doorroesten leiden.  Onze professionals hebben ruime ervaring en werken met de nieuwste, milieuvriendelijke technieken.

lakschade

Deelreparatie

Afhankelijk van de grootte van de lakschade werken we met een passende reparatietechniek. Kleine beschadigingen zijn eenvoudig te herstellen met deelreparatie Deze techniek richt zich enkel op de plek waar de beschadiging zit en niet op het gehele onderdeel, zoals de bumper of het portier. Na behandeling is de lakschade niet meer zichtbaar. Deze methode is snel, dezelfde dag nog klaar. En u bespaart helemaal kosten wanneer u uw deukje laat uitdeuken op een van onze deukjesdagen.

Auto laten spuiten

Voor kleine beschadigingen of grote oppervlakten lakschade kunt u bij ons uw auto laten spuiten. We werken samen met de bekende lakleveranciers, zodat uw auto wordt gespoten met passende lak van de beste kwaliteit. Zo kiest u altijd voor een mooi resultaat.