Helaas kunnen radiatoren na verloop van tijd roestig worden of de lak kan loslaten. U kunt dan nieuwe radiatoren aanschaffen, maar u kunt ze ook weer als nieuw laten maken door Carmasters in Deventer. Wij leveren hoge kwaliteit en geven u deskundig advies.

Spuiten of schilderen

De lak laat los van uw radiator of de radiator is roestig geworden. Beschadigde radiatoren kunt u laten spuiten of schilderen, zodat ze er weel als nieuw uitzien. Spuiten is mooier dan schilderen, omdat u hiermee geen oneffenheden zult krijgen.

Kleuren

Bij Carmasters in Deventer is spuiten in alle kleuren en lakken mogelijk. Zo spuiten wij bijvoorbeeld ook radiatoren in metallic, brons en koper kleuren. Het is maar net wat u graag wilt!

Duurzame lak

Als u net uw radiatoren heeft laten spuiten, wilt u natuurlijk niet dat ze binnen korte tijd alweer roestig worden of dat de lak loslaat. Op den duur valt dit niet te voorkomen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat de radiatoren langer mooi blijven. Daarom werken wij met alleen duurzame lak. Zo weet u zeker dat de radiatoren niet snel zullen beschadigen en nog lang mooi blijven.

Carmasters in Deventer garandeert u kwaliteit voor een voordelige prijs. Wij werken prijsbewust en we houden altijd rekening met het milieu. Ook voorzien we u graag van deskundig advies. Wilt u uw radiatoren laten spuiten? Neem dan contact op.