Car Masters staat al vanaf het begin in 2008 onder leiding van Murenga Struyck. Zijn fascinatie en enthousiasme voor het vak hebben er voor gezorgd dat Car Masters is door gegroeid en gemoderniseerd. In 2016 is het bedrijf verhuisd naar een groter pand aan de Groningerstraat 15 in Deventer.

Persoonlijke aandacht en ruim 25 jaar ervaring gecombineerd met actuele kennis van hedendaagse technieken, dat is Car Masters. Zelf is Murenga ook vaak te vinden in de werkplaats, want hij is een vakman in hart en nieren. Nauw contact met klanten en het herstellen van schades zijn Murenga op het lijf geschreven.

Car Masters zet zich in om het milieu zoveel mogelijk te ontlasten, door gebruik te maken van technieken en producten met oog voor het milieu. Bovendien loopt Car Masters vooruit op het gebied van groen schadeherstel.

In 2020 is Car Masters zelfs door klanten verkozen tot het beste schadeherstelbedrijf van Deventer en Overijssel. Hier zijn ze heel trots op. Ze zijn dan ook heel blij met zoveel tevreden klanten.