Koplampen laten polijsten en afstellen

Doffe koplampen zijn veel mensen een doorn in het oog. Bij Car Masters Deventer begrijpen we dat als geen ander. Ze benemen niet alleen het zicht op de weg, maar kunnen er zelfs de oorzaak van zijn dat uw auto wordt afgekeurd. Het is daarom belangrijk om doffe koplampen te laten afstellen en om uw koplampen te laten spuiten. Wij spuiten en stellen uw autolampen af op een vertrouwde en vakkundige manier.

Waarom is het belangrijk om ze te polijsten?

Koplampen zijn een onmisbaar onderdeel van uw auto. Dat klinkt als een cliché, maar we hebben pas door hoe belangrijk koplampen zijn als ze het niet meer doen. Gelukkig kunnen veel problemen snel worden verholpen.

Bij veel auto’s wordt de uv-coating aangetast door het weer, door pekel en door de borstels in de wasstraat. Daardoor ontstaan er krasjes in het kunststof en oxideert de binnenkant van de lampen. We spreken dan over ‘doffe koplampen’.
Doffe koplampen hebben verschillende gevolgen:

  • U heeft minder zicht op de weg voor u
  • U bent minder goed zichtbaar in het verkeer
  • Uw auto kan zelfs worden afgekeurd tijdens een apk-keuring

Het is daarom belangrijk dat u problemen snel laat verhelpen. Door uw koplampen te laten spuiten, verbetert u de veiligheid op de weg en voorkomt u hoge kosten.

Heeft u ook last van doffe koplampen? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Problemen met doffe koplampen herkennen

Het is snel genoeg duidelijk wanneer het tijd is om uw koplampen te laten spuiten. Ze zijn dan dof en zitten soms vol kleine krasjes of zijn zelfs helemaal vergeeld.
Doffe koplampen herkent u aan een soort aanslag aan de binnenkant of aan krasjes aan de buitenkant die u op geen enkele manier meer kunt verwijderen. Merkt u dat de uitstraling van uw auto wordt aangetast of dat u minder zicht heeft op de weg? Dan is het tijd om uw koplampen te laten spuiten.