Wat word er verstaan onder deelreparatie?

De ontwikkelingen in de autoherstelbranche staan niet stil. Naast de traditionele schadeherstelmogelijkheden kennen we nu ook deelreparaties. Hierbij herstellen we de schade, zonder dat we onderdelen van de auto in zijn geheel worden aangepakt. Onze deelreparatie experts repareren de beschadiging, schuren, spuiten en poetsen totdat de beschadiging onzichtbaar is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet. Voorwaarde is dat de schade niet groter is dan een A4’tje.

Waarom kiezen voor deelreparatie?

Omdat deelreparatie zich enkel richt op de schade zelf, is het een hele effectieve manier van schadeherstel. Denkt u aan krassen of een andere beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel, in plaats van het helemaal overspuiten van het onderdeel, pakt deelreparatie alleen het beschadigde hoekje aan. Dit gaat sneller en is minder prijzig. U bespaart dus geld én uw auto is dezelfde dag weer mooi en schadevrij.

Wat zijn de kosten voor deelreparatie ?

De prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade. De deskundige medewerkers van Car Masters Deventer kunnen u alles vertellen over deelreparatie en de kosten. Vraag voor een vrijblijvende offerte.

Offerte aanvragen